U18

01_u18

Etter sitt andre år er tilbudet U18, for alle mellom tretten og atten år, blitt en fast aktivitet i BKM Østfold. 24. August startet sesongen opp igjen med en skikkelig trivselstur til Akerøya på Hvaler, i det perfekte sensommerværet. Hundre tenåringer deltok på U18 i 2013, sammen med ti voksne.

U18 ble opprettet for å engasjere tenåringene, for å lage et miljø hvor de kan bygge vennskap og erfaringer, som en god ballast for voksenlivet. Her møter de voksne og jevnaldrene i felles prosjekter, og kan delta med sine interesser og evner. På den måten får man gode erfaringer, og opplever gleden med samarbeid og innsats.

I løpet av 2013 har U18 hatt faste samlinger hver onsdag og lørdag. Da møtes de på Furuheim for å drive med forskjellige aktiviteter, i tillegg har de utført en del vedlikeholdsarbeid og serviceprosjekter. På 17. mai arrangerte U18 familiedag på Furuheim, med aktiviteter for barna, mat og underholding. En del av tenåringene er fast engasjert i å drive kaffebar på Furuheim, noen driver med forberedelser til fester, men andre igjen sørger for medieproduksjon av forskjellige begivenheter.

09_u18

Brunstad Kristelige Menighet i Østfold – Årsrapport 2013