Høydepunkter året 2015

Høydepunkter året 2015

I tillegg til våre faste samlinger rundt troens ord, feiret vi i BKM Østfold en 80-årsfest, tre brylluper, dåp og barnevelsignelse i 2015. Vi vil også utheve følgende høydepunkter:

Nytt år

Brunstad Conference CenterÅret startet for mange av medlemmene på Nyttårskonferansen, et tradisjonelt stevne som holdes på Bruntad Conference Center.

Ungdomstur

u-tur-IMG_0802Den siste helga i februar satte nesten 180 ungdom kursen mot fjellet og kaldere strøk. Der fikk de vinter og snø, og ikke minst en skikkelig samling på Øyni sammen med ungdommene fra BKM Hallingdal og BKM Hønefoss.

LAN

LAN_IMG_8285En helg i mars samlet 25 gutter seg en av årets to LAN-helger.

Oppdraget som arrangør av misjonsfest – “Brunstadfest”

BKM Østfold fikk i april tildelt ansvaret for å arrangere misjonsfest våren 2016, en tv-sending i samarbeid med BrunstadTV. Dette var en spennende oppdrag,

16.mai feiring for ungdommen

16.maiDJI_0007Kvelden før nasjonaldagen ble en skikkelig festaften sammen med ungdom fra BKM Horten. Det har blitt en god tradisjon å lage ungdomsfest kvelden før nasjonaldagen, og i 2015 hadde vi invitert venner fra andre siden av fjorden.

Avslutning for trosopplæring

Trosopplæring

Utvilsomt et av årets høydepunkter er avslutningsfesten for de som har gått et år på trosopplæring, og denne gangen var det 21 ungdommer vi festet for – de såkalte 99’erne. De ble feiret sammen med familie og venner på Furuheim.

Tur for seniorgruppa

SeniorturSeniorene ble invitert på tur til seniorgruppa i BKM Grenland, og tilbrakte en dag med sightseeing i skjærgården, for så å ta i land på Risøya, hvor det var oppbyggelse, mat og trivsel.

Rondane

Rondane06072015_150222Første helgen i juni var alle jentene fra 17-20 år på fjelltur til Rondane.

"Teltfest"

teltfest43Under sommerkonferansen i juli arrangerte BKM Østfold og BKM OsloFollo en “teltfest” på Brunstad, med over 4500 gjester.

Konferanse for ektepar og foreldre

Annenhvert år avholdes konferanse for ektepar og foreldre på Brunstad. Mange fra BKM Østfold deltok på konferansen.

Julebord

juletrefest_MG_5208Året ble avsluttet med flere julebord, et for seniorgruppa, en juletrefest for alle medlemmene og et eget julebord hvor kun ungdommen var innbudt. Felles for de alle er at de er med på å lage høytid rundt julens budskap og feiring. I tillegg til oppbyggelse, inneholder festene god mat, underholdning og konkurranser.

Ungdomsutflukt

u-utfluktDa den første skikkelige snøen kom til Østfold i januar, dro ungdommen til Fredriksten festning. Aking og pizza var en del av programmet.

Kvinnekonferanse

sommerbilde(7)Den årlige internasjonale kvinnekonferansen ble avholdt på Brunstad, hvor de fleste jenter og damer fra BKM Østfold deltok.

Påske

paske_image kopiPåsken er en viktig høytid for medlemmene i BKM Østold. Nytt av året var arrangementet Påskecamp i regi av BCC, som samlet nesten 2000 ungdommer fra hele verden. Mange ungdommer fra BKM Østfold deltok i ulike aktiviteter som sport, dans, baking og LAN. Påsken ble avsluttet med den tradisjonelle påskekonferansen.

1.mai for ungdommen

1.maiIMG_0381Ungdommen samlet seg på Furuheim 1.mai, med grillfest og aktiviteter som LAN, fotball og dans.

17.mai – vår alles festdag

17.maiIMG_8705Norges nasjonaldag feires på Furuheim, hvor ungdommen har lagt til rette bespisning, leker og opplevelser for barn og voksne.

Fotballturnering

I juni ble det arrangert en fotballturnering, og BKM Østfold stilte med mange lag, fra jenter og gutter 10, opp til jenter og gutter 23.

Sommeravslutning

sommeravslutningIMG_5678Sommeravslutningen på Furuheim samler store deler av medlemmene av BKM Østfold. Med oppbyggelse, mat, aktiviteter for barn og ungdommen er dette virkelig et av årets høydepunkter.

Sommerkonferanse på Brunstad

sommerbilde(3)Det internasjonale sommerkonferansen i juli og august er for mange årets høydepunkt. Medlemmer fra inn og utland er med, og samles til oppbyggelse i troen, aktiviteter og samfunn på Brunstad.

Aktivitetsklubben på vikingtokt

akturresize_Middag2Lørdag 5. september var det endelig klart for årets AK-tur. Denne gangen kunne barna glede seg til en helg fylt med vikingopplevelser.