I flokk

Stadig økning i medlemsmassen

Med en voksende medlemsmasse er det tydelig at BKM Østfold trenger å gjøre noe med størrelsen på samlingssteder og eiendommene våre. Med en svært aktiv menighet og mange barn og unge er kapasiteten på eiendommen Furuheim sprengt. De siste årene har vi jobbet aktivt med å planlegge hvordan vi skal løse plassbehovet, og ikke minst samle kapital til utvikling. Vi har arrangert flere felles dugnader og fester med sparing som tema. Dette er et prosjekt som løftes i flokk av medlemmene, og ingen har privat ansvar eller risiko i dette.

Bygningene våre og spesielt storsalen på Furuheim er blitt for små de siste årene, og det er nesten umulig for oss å samle hele menigheten i dag, fra de yngste til de eldste. Vi opplever at det er et stort og ekte engasjement rundt dette, og at medlemmene gleder seg til vi kan få tilgang på et bedre samlingssted.

Som sagt har vi gjennom 2017 arrangert flere fester med sparing og utvikling som tema, og høsten 2017 var rundt 100 medlemmer en helg på Storefjell Høyfjellshotell. De var vinnere i loddtrekning vi har hatt på hver av disse festene. I vakker høst-natur fikk de en avslappende og sosial helg med fjellturer, god mat og underholdning.