Høydepunkter 2019

Ekstraordinært årsmøte

Ekstraordinært årsmøte BKM Østfold

I januar ble det avholdt et ekstraordinært årsmøte for medlemmene i BKM Østfold.

Nattverd

Mann leser i bibelen

En tradisjon i forbindelse med påsken er å ha nattverd på Furuheim, noe som også ble gjennomført i 2019. Dette gjør vi til minne om Jesus, på samme måte som han oppfordret til i sitt siste måltid med disiplene. Nattverden er åpen for alle voksne medlemmer som ønsker å delta.

Årsmøte for BKM Østfold

Årsmøtet for BKM Østfold ble avholdt i mai, hvor regnskapet for 2018 og budsjettet for 2019 ble lagt frem for medlemmene.

Avslutning på trosopplæring

Ungdommer på trosopplæring

Søndag 26.mai var det høytid for 11 ungdommer som hadde gjennomført trosopplæring året 2018/2019. Familie og venner samles til fest for å markere avslutningen sammen med ungdommene som er på vei ut i voksenlivet. Les mer om vår trosopplæring her.

Voksendåp

Voksendåp

I september samlet menigheten seg til søndagsmøte og dåp, som er en viktig markering. Denne dagen var det 16 voksne som ønsket å la seg døpe. I forkant av dåpen ble det avholdt en samling med hele menigheten.

Barnevelsignelse

Barnevelsignelse

To ganger i året samles menigheten til søndagsmøte med barnevelsignelse. Med bønn og sang for barna ønsker menigheten dem velkommen til livet. I 2019 ble dette arrangert i mai og i november, hvor til sammen 17 barn ble velsignet.

Julefester

Juletregang rundt juletreet

Juletrefest for barna arrangeres av søndagsskolen, og alle barna med sine foreldre var invitert. I tillegg til julens budskap og juletregang, var det, som nytt av året, et eget arrangement hvor temaet var Polarekspressen, og med hver sin billett fikk barna være med helt til “Nordpolen”.

I tillegg ble det arrangert julefest for seniorer og julebord for voksne. Med oppbyggelse, underholdning, konkurranser og god mat, ble dette flotte markeringer på julehøytiden.

Aktivitetsdag for barna

Barn som spiller håndball

I februar ble alle barn invitert til aktivitetsdag. Der kunne de prøve seg på blant annet håndball, fotball og klatring. Våre samarbeidende ungdomsforeninger i BUK Østfold var med å arrangere aktivitetene denne dagen.

16. mai - for ungdommen

Ungdomsarrangement BKM Østfold

16. mai har blitt en årlig tradisjon for ungdommene å samles til trosoppbyggelse og fellesskap. For oss er det viktig å tilby de unge et positivt og rusfritt tilbud denne dagen, der de kan treffe vennene sine og ha det gøy innenfor trygge rammer. Kveldens tema var talentkonkurranse, og mange ungdommer opptrådte med sitt talent, til glede for dem selv og publikum.

17. mai - barnas festdag

Barnekor 17.mai

17. mai – vår nasjonaldag – er en viktig markering. Etter arrangementer i by og på skole, samles familiene på Furuheim til tog, taler, underholdning og leker for barna.

Sommeravslutning

Jente med ansiksmaling

Som avslutning før sommeren samles medlemmene for å feire Sankthans. Barna sto i sentrum, og det var aktiviteter, kiosksalg og sang av barna på søndagsskolen. Som avslutning ble det fyrt opp et stort bål til glede for alle fremmøtte.

Fjelltur for seniorene

Senior på fjelltur

Med felles buss dro seniorgruppa på fjelltur til Liatoppen Fjellstue i Ål. 27 personer var på tur, og det ble en minnerik tur i fjellet med flotte naturopplevelser, fellesskap og trosoppbyggelse.
Seniorene tilbys treff flere ganger i måneden, i tillegg er flere av dem engasjert som frivillige i forskjellige praktiske oppdrag.

Utedag

Barn og ungdom på kanotur

Søndagsskolen arrangerte utedag for barn og foreldre en søndag i oktober. Aktiviteter som kanopadling, aktivitetsløype og utebowling var noe av det man kunne prøve seg på.